Kontaktpersoner

Læs venligst før du kontakter os Ofte stillede spørgsmål. Det er muligt, at dit spørgsmål allerede er blevet besvaret. Finder du ikke dit svar, så skriv til os ved hjælp af kontaktformularerne. Links til kontaktformularer for hver type forespørgsel findes nedenfor. Vi skal normalt forberede os på de fleste af dine spørgsmål i det mindste et stykke tid for at svare dig korrekt. Derfor er det bedre, hvis du bruger kontaktformularen inden telefonsamtalen. Vi forsøger altid at besvare dine spørgsmål hurtigst muligt, men vær tålmodig, hvis du ikke får svar med det samme. Vi svarer ofte på snesevis af brugerspørgsmål på flere sprog og lande. Hvis det er muligt, kommuniker på engelsk, tjekkisk, polsk eller slovakisk. Vi skal oversætte andre sprog, og nogle gange forstår vi ikke præcis, hvad du spørger om. Stil derfor spørgsmål enkelt og tydeligt. Tak for din forståelse.

Ordre:% s

Har du brug for at spørge om din ordre? Vil du tilføje vigtige oplysninger til din ordre? Har du brug for at tilføje flere varer til din ordre? Skriv til os hurtigst muligt, så vi kan nå det i tide.
Bed om en ordre
+420 605 458 363
På telefon MAN-FRE fra 9:00 til 16:00 (kun tjekkisk, slovakisk, polsk, engelsk)

Klager, bytte

Har du ikke valgt den rigtige størrelse, skal du bytte varen til en anden størrelse? Der er et problem med varerne, og skal du klage over dem?
Bed om ombytning af varer
Bed om reklamationer over varerne
+420 605 458 363
På telefon MAN-FRE fra 9:00 til 16:00 (kun tjekkisk, slovakisk, polsk, engelsk)

Affiliate program, engros, marketing

Er du interesseret i vores affiliate program? Har du en hjemmeside og vil du tjene penge ved at sælge vores produkter? Er du distributør eller producent af varer, der kunne sælges i vores onlinebutik, og vil du gerne tilbyde det til os? Har du et interessant tilbud til os vedrørende markedsføring og produktpromovering? Skriv til os.
Spørg om et parterre-program
Spørg om erhvervssamarbejde
Tilbyde markedsføring, annoncesamarbejde

E-shop fejlrapportering, teknologi

Er der en fejl i e-shoppen? Virkede noget ikke, eller reagerede systemet forkert? Har du et tip til, at vi kan forbedre os? Skriv til os og hjælp os med at forbedre funktionaliteten i butikken.
Rapporter en fejl
Foreslå Idé

Returnerede varer

Er du ikke tilfreds med de leverede varer? Hvis du er en endelig forbruger, har du ret til at returnere de købte varer uden at angive en grund i henhold til § 1829 i Civil Code (lov nr. 89/2012 Coll.), inden for 14 kalenderdage fra datoen for modtagelse af gods. Du har også ret til at afgive en ordre over internettet med personlig afhentning i en af vores fysiske butikker.
Betingelser for returnering af varer
Bed om retur

Retur adresse
Pak varerne ind, så de ikke bliver beskadiget under transporten. Send de returnerede varer til nedenstående adresse og vedlæg faktura og fortrydelse af kontrakten.

Ing. Roman Škorňák - ATAKT
K Nadjezdu 2/997
720 00 Ostrava-Hrabová
Czech Republic


PayPal og refusion af returneringsomkostninger
Hvis du har betalt for ordren gennem PayPal, og du har aktiveret tjenesten / Gratis retur /, så kan PayPal refundere dig for porto ved returnering af varerne. Information om denne service kan findes her:
Returner penge til porto ved returnering af varer

OPMÆRKSOMHED: For at bruge den gratis returtjeneste skal du have denne tjeneste aktiveret på din PayPal-konto, før du bestiller. Tjek PayPal for at se, om denne service er tilgængelig i dit land. Hvis ja, aktiver den. WWW.ATAKT.DK er ikke berettiget til refusion af returneringsomkostninger, uanset om kunden er tilmeldt ydelsen eller ej.

Operatør

Ing. Roman Škorňák - ATAKT
K Nadjezdu 2/997
720 00 Ostrava-Hrabová
Czech Republic

IČ: 65475054
DIČ: CZ7106165550


Bankkonto - til udenlandske betalinger ved bankoverførsel
IBAN: CZ59 2010 0000 0024 0011 4065
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Bankkontoen opbevares i navnet: Ing. Roman Škorňák

Bankkonto - Tjekkiet
Kontonummer: 2400114065 / 2010

Betalingsinformation
Send aldrig penge, før du bliver bedt om det via e-mail. Betalingsinstruktioner: Det nøjagtige beløb inklusive valuta og variabel betalingssymbol vil altid blive sendt til din e-mail separat. Vi sender dig en betalingsordre, når vi har 100% bekræftet, at varerne er klar til at sende dig. Dette vil forhindre unødvendige tilbagebetalinger i tilfælde af en ufuldstændig ordre, som kan opstå som følge af salg af varer i murstensbutikker, forkert oplyst lagertilgængelighed og andre uventede hændelser. Lagrene af filialer og centrallageret synkroniseres en gang om dagen om natten. Tak for din forståelse.

Type virksomhed/virksomhedsform

Virksomhedsform: selvstændig (selvstændig)
Virksomhedens navn: Ing. Roman Škorňák

Registreret i handelsregisteret for byen Ostrava

Tvist/klageløsning
I tilfælde af problemer eller klager kan du bruge online tvistbilæggelsesplatformen, som er oprettet af Europa-Kommissionen og er tilgængelig på: ec.europa.eu/consumers/odr/.
Platform oversat til dansk.

Vi er desværre ikke forpligtet og kan ikke deltage i tvistbilæggelse på en alternativ (udenretslig) måde.